top of page

TOP 10 RAZLOGA ZAŠTO MORATE IMATI PROMO VIDEO NA VAŠOJ WEB STRANICI

ZAŠTO MORATE IMATI PROMOTIVNI VIDEO

TOP 10 RAZLOGA

Nije potrebno naglašavati koliko se marketing posljednjih godina promijenio i kako se stvari u modernom marketingu mijenjaju. Ukoliko se bavite proizvodnjom ili nudite određene usluge onda je vrlo vjerojatno da želite znati u kojem se smjeru stvari razvijaju. Zaboravite letke, brošure, oglase u tiskovinama ili izradu skupih tv reklama. Danas je uvjerljivo najjači i najmoćniji online marketing a promotivni video razvio se u neizbježnu alatku u promociji i predstavljanju vaših kvaliteta.

Nekada vam nije bila potrebna web stranica da bi bili uspješni u poslovanju, danas je gotovo sve ozbiljnije tvrtke imaju, no je li to dovoljno ? NIJE !!! Danas svaka web stranica mora imati i promotivni video ukomponiran u nju, zašto je to tako dokazat će vam neumoljiva statistika. Uvjerite se u moć video marketinga kroz ovih 10 razloga…

10. Oko 46% ljudi tvrdi da je vjerojatnije da će potražiti informaciju o proizvodu ili usluzi nakon što na internetu pogledaju video. (Izvor: Eloqua)

9. Online video je trenutačno šesti najpopularniji sadržaj u marketinškoj taktici, koristi ga čak 70% marketinških stručnjaka. (Izvor: Eloqua)

8. Od 80% korisnika interneta koji su gledali video oglas,46% poduzelo nekakvu akciju nakon pregledavanja videa ( Izvor: Video Brewery)

7. Prosječan korisnik interneta potroši 88% više vremena na internetskoj stranici koja ima video sadržaj. (Izvor; Mist Media)

6. Video i e-mail marketing može povećati broj klikova za više od 90% ( Izvor; Mist Media)

5. Kroz video osiguravate duže zadržavanje gledatelj/korisnika interneta. Informacija prenesena u jednoj minuti promotivnog videa jednaka je kao 1,8 milijuna pisane riječi. (izvor; Brainshark)

4. Video privlači dva do tri puta više posjetitelja mjesečno, udvostručuje njihovo vrijeme provedeno na stranici i ima porast od 157% u organskom prometu na tražilicama. (Izvor; MarketingSherpa)

3. Postovi na Blogu s ugrađenim video sadržajem privlače tri puta više ulaznih linkova nego blogovi bez videa. (Izvor; SEOmoz)

2. 59% izvršnih rukovoditelja preferiraju video od teksta (izvor;Brainshark)

1. Nakon što ugradite video na vašu stranicu vjerojatnost da se pojavite na prvoj stranici Googla je veća za 53% (izvor; Mist Med)

bottom of page