top of page

PROMO VIDEO - MARKETING

Kad je u pitanju vaš brand, organizacija ili tvrtka, izuzetno je važno da ostanu u tijeku s učinkovitim marketinškim strategijama današnjice.

Tekst i fotografije su prošlost, a video je sadašnjost i budućnost.

Nevažno jeste li tek u osnivanju nove tvrtke ili samo promovirate novu liniju proizvoda, neophodno je da vas primijete potencijalni klijenti. Izdvojite se od konkurencije. Stvorite svijest o Vašoj tvrtki kroz angažman Promo video produkcije.

Izaberite promotivnu strategiju koja se pokazala najučinkovitijom, stvorite marketinški alat koji će ljudi primijetiti. Video je upravo ono što vam je potrebno da povećate prodaju svoga proizvoda ili usluge. Promotivni video objavljen na You Tube-u ili stranicama Vaše tvrtke učinit će čuda u privlačenju klijenata.

Promotivni video osim što povećava prodaju i broj upita također može podići i ugled Vaše tvrtke, proizvoda ili usluge koje nudite. Kroz vizualni prikaz, promotivni video na ciljanu publiku djeluje na način da bolje pamti ono što imate za ponuditi i izaziva povezanost s Vašim proizvodom puno direktnije nego što to čini tekst ili fotografija.

Oglašavajte Vašu tvrtku i prenesite svoju poruku na jasan, učinkovit i smislen način. Promotivni video izrađen po vašoj mjeri može sadržavati boje vaše tvrtke, implementirati Vaš logotip, koristiti već prepoznatljive vizuale i na taj način dodatno ojačati Vaš brand. Takav video može poslužiti kao prezentacija na sastancima s klijentima i partnerima umjesto monotonih i ograničenih power point prezentacija, može se vrtiti na sajmovima, slati putem e-maila bez ikakve potrebe za daljnjim objašnjenjima tko ste Vi i čime se bavite. Osim toga jednom kada je Vaš promotivni video postavljen na internet on služi kao vječna reklama koja kroz vrijeme može skupiti na tisuće pogleda i to diljem svijeta i tako konstantno raditi za Vas.

Upravo zato je promotivni video istisnuo oglašavanje u tiskovinama ili tv reklamama koji djeluju kratkoročno a izdatci su često i veći nego oni za izradu promotivnog videa koji dugoročno skuplja nove klijente.

Profesionalna tvrtka za proizvodnju promotivnih videa često može stvoriti remek-djelo koje ćete s ponosom moći pokazivati klijentima i suradnicima.

Promo video produkcija Hrvatska ima iskustvo u radu s raznim klijentima. Od pojedinačnih umjetnika ,sportaša, neprofitnih organizacija do velikih korporacija koji su dali izraditi promotivni video za njihove potrebe.

Budite u korak s vremenom i koristite najmoćniji marketinški alat današnjice Promo video i željeni efekt sigurno neće izostati.

bottom of page